Indigo ind-farvning

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Indigo-indfarvning 04‑11‑2017 10:00 Lør UC/Frødings Allé Marianne Johnstad-Møller Ledige pladser
Se mere   Luk  
  • Navn: Indigo-indfarvning
  • Start: 04‑11‑2017
  • Start tid: 10:00
  • Ugedag: Lør
  • Sted: UC/Frødings Allé
  • Underviser: Marianne Johnstad-Møller
  • : Ledige pladser
Se mere   Luk  

Workshoppens formål er at lære at farve med indigo, skabe forskellige blå nuancer og afprøve forskellige reserveringsmetoder, (så garnet ikke modtager farve) for at få en god fornemmelse af, hvilke udtryk og muligheder der findes, som man fremover vil arbejde med. Det vil sige, at der arbejdes i udgangspunktet med prøver.

Undervejs fortælles lidt, om hvordan selve indfarvningen foregår, og hvad der er det specielle med indigo i forhold til andre farvestoffer. Derefter introduceres man til de forskellige metoder til reservering og prøver vises.

Dagen starter med at indigobadet laves, og mens det sætter sig, det vil sige bliver klar til farvning, skal udvalgte steder på garnet reserveres, så det ikke kan tage imod farve, når det dyppes i indigobadet. Det kan gøres ved at vikle omkring garnet med et andet garn, sætte klemmer på, vikle elastikker omkring, binde plader på. Hver metode har sit udtryk i variation med, hvor stramt og hvor tæt man gør det. Man medbringer selv garn af bomuld, hør, ramie, bambus og silke, man er dog velkommen til at også at medbringe farvet eller i forvejen mønstret garn for at se forskellen i forhold til hvidt garn. Men IKKE uldgarn.

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 471905
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 04-11-2017 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 7
Undervisere: Marianne Johnstad-Møller
Priser:
Almen DKK 400,00
Pensionist DKK 315,00
Ledig DKK 315,00
Efterlønsmodtager DKK 315,00
SU-berettiget DKK 315,00