Sund kost og motion i børnehøjde

Holdnr Navn Start tid Start Slut tid Ugedag Underviser  
470905 Sund kost og motion i børnehøjde for hele familien Ledige pladser 17:00 11‑10‑2017 19:30 Ons Tia Naundrup Lausten
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Det kan for mange familier være en udfordring at få hverdagens travle ender til at nå sammen. Aftensmaden ender lidt for tit med hurtige og måske ikke altid sunde måltider, manglende energi til at cykle en tur med børnene i weekenden og lidt for meget skærmtid for både børn og voksne er dagligdag for rigtig mange familier.

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at få presset den sunde madlavning og den daglige motion ind i et allerede godt fyldt ugeprogram. Derfor bør man netop ikke opfatte de sunde vaner som noget ekstra, men i stedet se det som en justering i den daglige rytme.

Overvægt hos børn har sundhedsmæssige konsekvenser, og der er stor risiko for, at de unge også vil være overvægtige som voksne med en række livsstilsproblemer til følge. Det kan ligeledes være et socialt problem, idet overvægtige børn og unge ofte har problemer med den sociale og fysiske trivsel, og f.eks. oftere end andre børn føler sig ensomme. Det er typisk ikke viljen, der mangler til at bryde spiralen, men overskuddet til at ændre den daglige rytme.

Det behøver faktisk ikke at være så tidskrævende eller besværligt – og en god begyndelse er lysten og motivationen til at starte på de gode vaner med hele familien.

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 470905
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 11-10-2017 17:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Tia Naundrup Lausten
Priser:
Almen DKK 100,00
Pensionist DKK 100,00
Ledig DKK 100,00
Efterlønsmodtager DKK 100,00
SU-berettiget DKK 100,00