Gladsaxe Oplysnings Forbund

Biografer i Gladsaxe

Film skal ses på det store lærred. Der er noget helt specielt ved at se en film i biografen. Det er som at træde ind i en anden verden, når man sætter sig til rette i biografsalens mørke og venter på, at filmen går i gang. Det er her, vi hygger os med børnene eller med gode venner. Heldigvis skorter det ikke på muligheder, når det kommer til biografer i Gladsaxe. Her finder du film til både voksne og børn – og børnene har endda deres egen filmklub.

Bibliografen

Centralt i Gladsaxe ligger Bibliografen, som er en del af Gladsaxe´s aktive kulturhus. Her kan du sætte dig godt tilrette i sæderne med popcorn og se alle de nyeste film på det store lærred. Der er altid tænkt på både voksne og børn i programmet, hvor du finder et bredt udvalg af de nyeste film.. Før eller efter filmen har du rig mulighed for bruge kulturhuset andre faciliteter eller til at hygge dig på en af byen restauranter eller cafeer med en kop kaffe eller et lækkert måltid. Gladsaxe biograf ligger dejlig centralt. Derfor er det også oplagt at gå en tur gennem vores hyggelige gågade, når filmen er slut og kigge på vinduer og måske forkæle dig selv med en lille ting.

Børnefilmklub

Gladsaxe er en dejlig by for børnefamilier blandt andet på grund af alle de gode kulturtilbud. Gladsaxe børneklub er en filmklub for børn, der er drevet af frivillige. Her har børn mulighed for at mødes til en god film og til leg og hygge. Børnefilmklubben er blot et af de mange gode tilbud, der er til børnefamilier i byen.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Gladsaxe børnefilmklub eller har lyst til at være frivillig, så kan du læse nærmere på deres hjemmeside Gladfilm.dk.