Gladsaxe Oplysnings Forbund

Det sker i Gladsaxe

Som bosiddende eller besøgende i Gladsaxe behøver du aldrig at kede dig. Gladsaxe har et rigt kulturliv og et aktivt sportsmiljø. Her er tilbud til byen borgere uanset alder og interesser.

Aktivt sportsliv i Gladsaxe

Hvis du er glad for at dyrke sport, så har du rigtig mange muligheder, hvis du bor i Gladsaxe. Du kan vælge at melde dig ind i en af byens sportsklubber og dyrke holdsport sammen med andre. Du kan også vælge at træne individuelt i et af byens træningscentre. Hvis du foretrækker at motionere udendørs, så er der masser af smuk natur omkring Gladsaxe, som du kan udforske. Du kan for eksempel løbe en tur gennem Aldershvile Slotspark, som ligger ned til Bagsværd Sø. Her vil du løbe i bøgeskov rundt om den gamle slotsruin. En virkelig dejlig tur

Kulturliv i Gladsaxe

Gladsaxe har også et rigt kulturliv. Byens bibliotek og kulturhus står for mange foredrag, temaaftener og debataftener, hvor du kan deltage i livlige diskussioner og samtidig lære byens andre borgere at kende. Her er teaterforestillinger, musikforedrag og koncerter med populære navne.

Du kan også besøge et af byen gallerier eller se på kunst i det åbne rum. Hvis du vil se dansk kunst i verdensklasse, kan du svinge forbi byrådssalen, som er udsmykket af kunstneren Jens Birkemose. Gladsaxe rådhus er også et besøg værd, hvis du er arkitektur interesseret. Gladsaxe rådhus er nemlig tegnet af Knud Munk, der har tegnet Tycho Brahe og Vilhelm Lauritzen.

En smuk plet på Danmarkskortet

Gladsaxe fylder muligvis ikke særlig meget på Danmarkskortet, men Gladsaxe er en aktiv by, med mange muligheder for at dyrke hobbys og sport indenfor bygrænserne. Det er især en stor fordel for de mange børnefamilier, som er glade for at bo i Gladsaxe. Men den ældre generation trives også i byen på grund af de mange ældre tilbud, som byen tilbyder de ældre borgere.