Gladsaxe Oplysnings Forbund

Fritidsaktiviteter i Gladsaxe

Gladsaxe er en dejlig by at bo i, hvis du godt kan lide at have fritidsinteresser uden for arbejde eller skole. Der er nemlig fritidsaktiviteter i Gladsaxe, der dækker alle aldersgrupper. Her finder du muligheder for børn i skolealderen, de unge, de sportsglade, de kulturelle og til de ældre. Elsker du at føre et aktivt liv, så vil du føle dig som blommen i et æg i Gladsaxes kulturliv.

Børn og barnlige sjæle

Er du barn i Gladsaxe, så har du mange muligheder for gode oplevelser i din fritid. Vi har svømmehal og gymnastikklub, der holder dig i form hele året og som byder på forskellige camps i sommerferien. Er du til musik eller billedkunst, så har Gladsaxe musik og billedskole en masse spændende kurser, du kan tilmelde dig. Spiller du fodbold, håndbold eller lignende, så vil du helt sikkert få det sjovt på et af vores hold.

UNiG i Gladsaxe

Hvis du keder dig som ung i Gladsaxe, så er vi tilbøjelige til at sige, at det er din egen skyld. Gladsaxe byder nemlig på rigtig mange aktiviteter til de unge. Udover svømmehal, sportsklubber og musik-billedkunstskole, så har de unge også deres eget mødested ved Gladsaxe skole. Mødestedet er under det kommunale tiltage Ung i Gladsaxe. Du kan læse mere om deres aktiviteter på deres hjemmeside.

Ældre i Gladsaxe

Der er ikke tid til at sætte tempoet ned når du bliver ældre i Gladsaxe. Gladsaxe har mange tilbud til de ældre fra aktivitetscentre til Seniorklub og arrangementer fra Ældresagen. Her kan bruges mange gode timer i godt selskab

Alt det løse…

Gladsaxe bugner af tilbud hvad enten du er til fitness, er vild med kultur og natur eller hvis du elsker at fordybe dig i et AOF kursus. Er du kunstinteresseret bør du helt sikkert gå af kunststien mellem Værebro Park og Bagsværd. Her finder du undervejs 24 blå cirkler med spændende kunst som gerne må berøres.