Gladsaxe Oplysnings Forbund

Kurser i Gladsaxe

Hvis du er bosiddende i eller omkring Gladsaxe og elsker at tilegne dig ny viden eller lære nye færdigheder. Så er du heldig. Der er nemlig masser af kurser i Gladsaxe, som du kan vælge imellem. Her er kurser for alle aldersgrupper og indenfor mange områder.

FO Gladsaxe

Hos FO Gladsaxe kan du finde kæmpestort udvalg af kurser, som du kan tage i din fritid. Holder du af et godt foredrag eller en god debat, så har du rig mulighed for begge hos FO Gladsaxe. Du kan også tage et hjertestarterkursus eller få IT hjælp, hvis det kniber med at finde rundt på nettet.

Hvis du elsker at bevæge dig, så er der forskellige kurser indenfor motion og bevægelse og der er ligeledes Yoga og Mindfulness.  Du kan også røre dig udendørs på en af Fo´s mange ture og rundvisninger.

Betaling

Du skal betale et kursusgebyr for at deltage i FO Gladsaxes kurser og arrangementer og tilmelding er bindende. Du kan læse mere om de forskellige kurser og priser på gladsaxe.fo.dk

AOF Gladsaxe

AOF Gladsaxe´s aftenskoler kurser byder på en masse spændende muligheder. Du kan deltage i foredrag og debatter i Gladsaxe og de omliggende byer. Du kan også tilmelde dig en af AOF’s mange familieaktiviteter som Musik, sang og leg, Køkken og bolchekogning eller Værksted og hobby. Her er vi sikker på, at du kan bruge mange gode timer sammen med familien.

Du har også mulighed for at deltage i forskellige erhvervskurser, som kan forbedre dine muligheder på arbejdsmarkedet. Det kunne være inden for sprog, IT eller personlig udvikling.

Betaling

Som med FO, så er der også kursus gebyr, når du vil deltage i kurser hos AOF. Og betaling er ligeledes bindende. Du kan læse mere om hvilke kurser AOF tilbyder på gladsaxe.aof.dk.