Gladsaxe Oplysnings Forbund

Velkommen til Gladsaxe!

Velkommen til Gladsaxe!

Gennem de seneste år er der talt meget om, at flere og flere vælger at flytte ud af byerne. Ud på landet, hvor der er både billigere og højere til loftet. Det skyldes ikke blot trangen til frisk luft, men er også en reaktion på de stigende huspriser. Ikke mindst i og omkring storbyerne. Og ét af de steder man flytter hen er Gladsaxe. En kommune cirka 10 kilometer nordvest for København bestående af Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd og Mørkhøj. Og altså yderst attraktiv, hvis man spørger mange af tilflytterne.

Et attraktivt sted at bo

Her oplever man i særdeleshed et befolkningsboom. Således havde kommunen i udgangen af 20199 69.270 indbyggere, hvilket gjorde den til den 20. største kommune i Danmark. Og det forventes at dette befolkningstal stiger med knap 7.000 borgere frem til år 2035. En af årsagerne til dette skal blandt andet findes i de mange grønne områder. Her finder man både Bagsværd Sø, Hareskoven og Utterslev Mose. Dertil kommer en række attraktive kultur- og fritidstilbud for både børn, unge og ældre.

Er Gladsaxe noget for dig?

Lyder Gladsaxe som noget for dig? Så er det måske værd at overveje at flytte til nye omgivelser. Her er både etagebyggeri, række- og parcelhuse og der bygges fortsat nye boliger til at huse tilflyttere. Og er du i tvivl om du har råd til både at flytte og bo i Gladsaxe, så fortvivl ej. For der findes en række lånemuligheder, der kan hjælpe dig med at bringe drømmen til live. Uanset om det er at flytte til Gladsaxe eller et hvilket som helst andet sted i landet.

Få råd til at udleve drømmen om nye omgivelser

Det koster penge at flytte. Uanset om man køber eller lejer sin kommende bolig, så er det ikke gratis. Ud over at skulle betale til boligen, så kan der også være behov for at betale for at få sine ejendele flyttet fra A til B. Det kan væren en udgift man ikke altid har taget højde for. Og hvad gør man så? Man kan blandt andet vælge at låne lidt ekstra penge. For eksempel hos en låneudbyder som Vivus. Vivus har ikke alene mange år på bagen. De har også mere end 100.000 kunder i Danmark og hører dermed til blandt de mest populære kreditvirksomheder.

Lån til det nye liv

Med et lån hos Vivus kan drømmen om at flytte, flytte lidt nærmere. Her er det nemlig muligt at låne et større eller mindre beløb uden at skulle fortælle hvad pengene skal bruges til. De kan således både bruges til at betale for selve flytningen og til en del af indskuddet til en ny bolig. De kan også bruges til møbler i den nye bolig. Det er helt op til dig! Du søger blot online og få svar inden for ganske kort tid. Så er du godt på vej. Velkommen til!