Debat - De Frivilliges Hus

Mange har lyst til at gøre en frivillig indsats, men er i tvivl om, hvordan de kommer i gang, og hvor mulighederne er. I De Frivilliges Hus i Bagsværd kan du få oplysninger om det frivillige sociale arbejde i Gladsaxe. De har til formål at udvikle, inspirere og synliggøre det frivillige sociale arbejde.
Holdnr Navn Status Start Sted Start tid  
473021 "Vi bygger jo broer mellem mennesker af lyst - og ikke af pligt" Tilmeldingsklar Ledige pladser 05‑10‑2017 Telefonfabrikken 19:00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Hvem er de der venligboer, du måske har hørt om?

Mød to af veteranerne i Venligboerne, skolelærer Fawaz T Alzatto og forfatter Mads Nygaard, der blev perlevenner i Hjørring Asylcenter, hvorfra folkebevægelsen virkelig tog fart.
De vil fortælle om begyndelsen, og hvordan det hele lige pludselig eksploderede fra et lokalt nordjysk fænomen til en landsdækkende græsrodsbevægelse. Og belyse hvorfor det ikke giver nogen mening for de to spradebasser at kalde sig frivillige.
”Vi bygger jo broer mellem mennesker af lyst. Og ikke af pligt”

Arrangører:
Venligboerne, De Frivilliges Hus og GOF.

 

 

 

 

.

 
 
 

 

 

 

 

 

 
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 473021
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-10-2017 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 0,00
Pensionist DKK 0,00
Ledig DKK 0,00
Efterlønsmodtager DKK 0,00
473022 Børn med angst Tilmeldingsklar Ledige pladser 26‑10‑2017 Gladsaxe Kommunes Forebyggelsescenter 19:00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 473022
  • Navn: Børn med angst
  • Status: Tilmeldingsklar
  • : Ledige pladser
  • Start: 26‑10‑2017
  • Sted: Gladsaxe Kommunes Forebyggelsescenter
  • Start tid: 19:00
Se mere   Luk  

Angst er ikke kun noget, der rammer voksne. Mange børn slås også med den, og børn har svært ved at tale om deres følelser, så det er ikke altid til at se. Men når et barn begynder at isolere sig mere og mere, går grædende til skolen eller simpelthen nægter at gå derhen, er det ret tydeligt, at der er noget galt. Det er svært for omgivelserne at forstå, og situationen bliver ofte misforstået, så problemet bliver forklaret med at det bare er forældrenes dårlige opdragelse og et vrangvilligt barn.

Mød Mia Kristina Hansen fra Foreningen Børn med Angst, som er mor til en dreng med angst, og Gry Ravn Rønne Cand.pæd.psych., som arbejder i Cool Kids Børne- og ungdomspsykologisk klinik, der arbejder med netop denne gruppe. De vil sammen fortælle om deres erfaringer i forhold til børn med angst, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Foreningen Børn med angst støtter og vejleder forældre, samt arbejder med at presse politikerne, så der bliver taget fat om de problemstillinger, familier med børn med angst slås med. I nogle kommuner kører man et angstbehandlingsprogram, som hedder Cool Kids, der benytter sig af elementer fra den kognitive terapi. Nogle skoler tilbyder eneundervisning og hjemmeundervisning til de børn, som har svært ved at gå til skolen og være sammen med andre. Men mange familier ender også med selv at skaffe privat psykolog til deres barn.
Arrangører:
Foreningen Børn med angst, SIND, Forebyggelsescentret, De Frivilliges Hus og GOF

Arrangementet er gratis. Tilmelding hos GOF eller De Frivilliges Hus på gladsaxe.dk/debattilmelding eller tlf. 44 98 35 79

 

 

 

 

.

 
 
 

 

 

 

 

 

 
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 473022
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 26-10-2017 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 0,00
Pensionist DKK 0,00
Ledig DKK 0,00
Efterlønsmodtager DKK 0,00