Se sidste sæsons film samt "læs en film" (NYT)

Velkommen til Bibliografen
Bibliografen er en populær kulturinstitution midt i Bagsværd.

Bibliografen er en del af Gladsaxe Bibliotekerne, med fokus på den gode bog og gode film! Men udover at være bibliotek, er Bibliografen i høj grad også premierebiograf, med to fine biografsale.

Biblioteksdelen har ekstraordinært lange åbningstider, og begge biografsale er moderniseret med det nyeste digitale udstyr.

Medlemskab af Filmklubben giver adgang til 6 film
I denne sæson består Filmklubben af en serie på i alt 8 film.

Er man medlem af Filmklubben kan man frit vælge 6 ud af de 8 forskellige film, der repræsenterer både den brede og den smalle genre.

Medlemskortet koster 300 kroner – og kortet er personligt (flere må ikke dele det samme kort). Man kan også købe enkeltbilletter til filmene. De koster 65 kroner – og man kan opnå 10 kroners rabat pr. film ved at benytte Bibliografens 10-turs-rabatkort. Man skal altså ikke nødvendigvis være medlem af Filmklubben for at se filmene.

Ekstra rabat til Filmklubbens medlemmer
Ud over at give adgang til 6 film i Filmklubbens program, kan medlemmer opnå 15 kroners rabat på yderligere to film. Rabatten kan anvendes til alle ordinære forestillinger i Bibliografens repertoire – herunder Filmklubbens øvrige film. Medlemskortet – og dermed også rabatten på de to yderligere film - kan kun anvendes i Filmklubbens sæson – altså fra 1.9-16 til og med 3.5-17.

NYT: Læseklubben ”Læs en film”
Som noget helt nyt, vil Filmklubben denne sæson være tilknyttet læseklubben ”Læs en film” - en læseklub for dem, der elsker at tale om både film OG bøger!

”Læs en film” er et gratis bibliotekstilbud, så man kan altså sagtens være medlem af Filmklubben uden at deltage i læseklubben!

Bibliografens kyndige bibliotekar har valgt nogle gode bøger, der passer til filmene, så der er masser at snakke om, når læseklubben mødes. Læseklubben mødes om onsdagen kl. 17.15 i de uger Filmklubben viser film. På den måde har man mulighed for at se den tilhørende film på alle ugens dage, for så at afslutte med at mødes i klubben ”Læs en film”. Det er også derfor, at filmen vises kl. 15.00 om onsdagen – så har man nemlig chancen for at gå direkte fra film til læseklub. Tilmelding til læseklubben ”Læs en film” foregår pr. mail på bibbib@gladsaxe.dk